Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Menu
Menu

Kampen om Narvik er utsatt til 2022

Alle kjøpte billetter vil bli refundert.

Kampen om Narvik er utsatt til 2022

Alle kjøpte billetter vil bli refundert fortløpende - det kan ta noen dager før pengene er på konto. Har du kjøpt billett over disk på kinoen må du ta kontakt med kinoen personlig. 

Dersom du mener du ikke har fått billetten refundert ta kontakt på post@aurorakino.no eller på 90889900 mellom kl 0900 og 1500 for hjelp, 

Om filmen 

Kampene i og rundt Narvik er de største krigshandlingene på norsk jord og i norsk farvann under krigen.

April 1940. Den gryende krigen i Europa virker fjern for nordmennene, men verdens øyne er allerede rettet mot Narvik som skiper ut jernmalmen Hitler er avhengig av for å holde det tyske krigsmaskineriet i gang. Natt til 9. april krenkes Norges nøytralitet og tyske soldater går i land.

Bykommandanten overgir Narvik uten kamp, men ikke alle er villige til å legge ned våpnene. Et kompani på 200 norske soldater bløffer seg ut av byen og tar opp kampen. Blant soldatene finner vi den unge korporalen Gunnar Tofte, som får sin ilddåp i kamp mot de profesjonelle, tyske alpejegerne i fjellene. I Narvik blir Royal Hotell, der hans kone Ingrid Tofte jobber som stuepike og tolk, tyskernes nye hovedkvarter. Fra skyttergraven er det enkelt å vite hvem som er venn og hvem som er fiende. Fra den sivile siden er bildet mer komplisert.

Her kan du lese mer om filmen, og om hendelsene i 1940!

kampenomnarvikfilmen.no

reklame
{{loaderText}}