Nyheter

Billettsalget til Star Wars: The Last Jedi

Vi starter billettsalget til Star Wars: The Last Jedi tirsdag 10. oktober kl. 09:00 på nett. Filmen har verdenspremiere 13. desember. »

Den STORE Kinodagen 2017!

Første søndag i november feirer vi den STORE Kinodagen med halv pris på alle visningene! Vi åpner ekstra tidlig for å kunne tilby flest mulig filmer! »

Film fra Nord til Vardø

Film fra Nord er Tromsø internasjonale festivals populære sideprogram som hvert år viser det beste av kort- og dokumentarfilmer produsert i Barentsregionen. »

Programsjefens kinotips etter filmfestivalen i Haugesund

Aurora kino stilte med en stor delegasjon på Den norske filmfestivalen i Haugesund som nylig gikk av stabelen. Det ble mange seminarer og møter, men vi fikk da også sett noen filmer, og her vil vi trekke fram tre av dem: »

Høsthalvårets Kinoklubbfilmer.

Dette semesteret viser vi fem filmer i Kinoklubben. Her får du servert fransk vingård, historisk kjærlighetsdrama, norsk samfunnsaktuelt drama, Agatha Christie krim og Jan Baalsruds dramatiske flukt fra nazistene under andre verdenskrig. »

Familiebilletten

Et spesialtilbud skreddersydd til barnefamilier! »

Aldersgrenser på kino.

Aldersgrensene er tillatt for alle, 6 år, 9 år, 12 år, 15 år og 18 år. Det er Medietilsynet som setter aldersgrense på kinofilm. »

Kinoklubb Norge

Bli medlem i Kinoklubb Norge og få halv pris på kinobilletten for filmer som BIRKEBEINERNE, CAROL, GRAND HOTEL og A PERFECT DAY. »